CAMPUS D'ESTIU'20. TORNAREM A FER ESPORT

CAMPUS ESPORTIU 2020. TORNEM A FER ESPORT!!!

 

El Consell Esportiu de la Cerdanya aquest any vol tornar a organitzar el Campus Esportiu - TORNEM A FER ESPORT!!!


Donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint, encara no podem donar-vos informació concreta sobre el tipus d’activitats que és desenvoluparan. Tan aviat com el Govern de Catalunya ens faci arribar les directrius a seguir i ens coordinem amb els diferents estaments implicats, pendrem les decisions més adequades pel desenvolupament de les activitats seguint sempre els protocols de seguretat.


Si esteu interessats en que els vostres fills i filles participin al Campus Esportiu 2020, podeu fer les pre-inscripcions del dilluns 11 de maig al divendres 20 de juny enviant al correu electrònic esport@cerdanya.org el full d’inscripció que podeu descarregar des d'aquesta pàgina web.


Les dates habituals del Campus, aquest any serien del 29 de juny al 21 d’agost. Per tal de cobrir les necessitats de les famílies de la comarca, aquestes dates es  poden veure modificades, afegint o eliminant torns depenent de l’evolució de l’estat d’alarma decretat.


El pagament no s’ha de fer efectiu fins la confirmació de la realització del campus. Les places seran limitades  per la qual cosa respectarem l’estricte ordre de preinscripció i només s’admetran aquells nens i nenes que compleixin la normativa vigent. 


Volem remarcar que en tot moment prioritzarem la seguretat dels nens i nenes i que seguirem les normatives i pautes determinades per les autoritats sanitàries i governamentals.

Diptic Campus'20. Tornarem a fer esport
Diptic.pdf
Documento Adobe Acrobat [320.4 KB]
Full de pre-inscripció Campus'20. Tornarem a fer esport
Full PRE- Inscripció 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [119.6 KB]